Hennepzaden & Hennepolie Kopen Online Voordelig In Onze Webshop!

27/12/2017 Uit Door admin

Hennep is een van de oudste planten die door de eeuwen heen door verschillende culturen wordt gebruikt als medicijn. Hennepzaad en hennepolie is rijk aan plantaardige eiwitten en bevat meer dan 20 soorten mineralen (zoals magnesium, kalium, calcium, ijzer, mangaan, zink, koper, platina, fosfor, zwavel, borium, tin, jodium, chroom, zilver en litium!). Verder bevat hennep 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken, enzymen, ant-oxidanten, vitamine E, C en de B vitamines B1, B2, B3, B6 en lecithine.
Kortom: een supergezond zaadje! Hennepzaad is dus een hele goede aanvulling bij je dagelijkse eetgewoonten.

Zit er THC in hennepzaad?

Hennepzaad bevat een kleine hoeveelheid THC (minder dan 1%), de psychoactieve component die ook, maar dan in een veel hogere dosis, in marihuana zit (15-20%). Om aan te geven hoe weinig THC er in gepeld hennepzaad zit: je moet 2,5 kg zaad eten om dezelfde hoeveelheid THC binnen te krijgen die in een joint zit. Hennepzaad is superlicht … 2,5 kg is een enorme berg, lijkt me knap als je dat wegkrijgt 🙂

Hoe kun je hennepzaad gebruiken?

Gepelde hennepzaden hebben een aangename noot-achtige smaak. Je kunt ze in smoothies doen, door salades, soep of gewoon zo uit de hand eten als snack tussendoor.
Je kunt het zaad ook vermalen tot meel zodat je er glutenvrij brood of koekjes mee kunt bakken.
Het is ook makkelijk om er hennepmelk van te maken; gooi de zaadjes met bronwater in een blender.
Gebruik trouwens wel de gepelde zaadjes.

Waarom hennepzaad gebruiken?

Veel mensen zeggen dat hennepzaad eigenlijk gewoon vogelvoer of visvoer is … dat klopt. Het wordt inderdaad ook als voer gebruikt, voornamelijk omdat het voor zowel mensen als dieren super gezond en eiwitrijk voedsel is.
Voor mensen is hennepzaad goed om de conditie van hart- en bloedvaten, gewrichten, huid en het geheugen gezond te houden. Daarnaast heeft hennepzaad een positief effect op het immuunsysteem en de natuurlijke reiniging van het lichaam. De lever zorgt voor reiniging van het lichaam, de lecithine in hennepzaad houdt de lever gezond. Hennepzaad is ook een goede aanvulling als je vegetariër bent. Bij ons kunt u hier hennepzaden kopen! Let op: de hennepzaden bevatten geen THC of CBD, hiervoor moet u naar deze website gaan!