Gojibessen Kopen Online Voordelig In Onze Webshop!

27/12/2017 Off By admin

Goji bessen worden ook wel ‘Happy Berries’ genoemd. Wat mij betreft een hele toepasselijke naam, het zijn echte energie bommetjes. Als je je moe voelt, neem dan een handje van deze lekkere goji bessen en je voelt je meteen weer happy! Goji bessen zorgen voor een positieve levenshouding en houden je lichaam vitaal.

In China worden de gojibessen al meer dan 5000 jaar geplant en gebruikt. In de provincie Ningxia in China, waar de goji bes voornamelijk groeit, woont het grootste aantal mensen dat ouder dan 100 jaar is! Gojibessen zijn volgens de Chinezen dan ook onmisbaar in een dieet voor een lang en gezond leven.
De belangrijkste effecten van de goji bes

Goji bessen zijn rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten, 8 essentiële aminozuren waaronder het belangrijke tryptofaan (gelukshormoon). Daarnaast zijn ze ook nog eens erg lekker.
Een handje goji bessen bevat 500 keer de hoeveelheid vitamine C binnen van één sinaasappel !
Naast vitamine C bevatten goji bessen ook de belangrijke vitamines B1, B2 en B6 plus vitamine E. De B vitamines zijn de energieboosters.
Verder bevatten goji bessen zo’n 21 mineralen, waaronder ijzer, koper, calcium, zink, selenium en fosfor.

Waarom goji bessen eten?

  • verhoogt je weerstand
  • reguleert je bloeddruk
  • versterkt je geheugen
  • reguleert je bloedsuiker
  • verhoogt je libido
  • vermindert overgangsklachten
  • verbetert je zichtsvermogen
  • vermindert de kans op Alzheimer

Gezonder, gelukkiger, energieker … en dat alles door het dagelijks eten van een handje (ongeveer 30-40 gram) vol goji bessen!

Hoe gebruik je gojibessen?

Gedroogde goji bessen kunt je gewoon zo eten (ik vind ze lekker als snack, ze zijn niet superzoet, een soort ‘hartige rozijnen’) of je kunt ze door een smoothie doen, of door een salade of mengen met muesli (als je van muesli houdt).

Let bij het kopen van goji bessen wel op dat je de biologische variant koopt, dat ze een beetje zacht en vochtig zijn en dat ze dieprood van kleur zijn.

Gedroogde goji bessen koop je bij ons op deze pagina!